Smještaj u hotelus 3 zvjezdica!
123

UEFA EURO 2020/21 Glasgow

Podnaslov:
utakmica Hrvatska - Češka
Datum polaska:
16.-19.6.

Program

Podržimo zajedno naše vatrene na utakmici Hrvatska - Češka
Let British Airwaysa iz Zagreba
Vrijednost više: smještaj u novootvorenom hotelu Premier Inn PACIFIC QUAY 3*  u Glasgowu
Transfer autobusom iz Osijeka, Đakova, Slavonskog Broda, Požege i Nove Gradiške  (na upit i uz doplatu)1.dan: ZAGREB - LONDON - GLASGOW
Na upit (i uz doplatu) moguć transfer putnika autobusom iz Osijeka, Đakova, Sl. Broda, Požege i Nove Gradiške. 
Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman u 11:30h kod šaltera informacija na odlaznom terminalu, gdje će Vam voditelj putovanja podijeliti putnu dokumentaciju. Prijava za let na British Airways za London u 13:25h. Slijetanje u London u 15:00 sati te nastavak leta za Glasgow u 20:15. Po slijetanju u Glasgow u 21:40, transfer do hotela uz panoramski razgled grada. Smještaj u hotel. Kako sunce zalazi tek iza 22:00 sata, predlažemo orijentacionu šetnju u pratnji voditelja putovanja. Povratak u hotel. Noćenje. 


2.dan: GLASGOW
Doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet u glavni grad Škotske, u Edinburgh. Razgled grada koji je UNESCO uvrstio na popis svjetske baštine. Naš razgled započinjemo odlaskom na Calton Hill- „ Atenu sjevera „ sa koje se pruža predivan pogled na grad i Edinburški dvorac, odlična startna točka za otkrivanje grada. Odlazak do simbola grada, mističan i čaroban Edinburški dvorac gdje se čuva carska kruna te poznati Kamen sudbine. Predlažemo posjet dvorcu te nakon toga slijedi šetnja po čuvenoj Royal Mille na kojoj su smještene glavne gradske znamenitosti: katedrala St. Giles, zgrada škotskog parlamenta, Holyrood Palace. Slobodno vrijeme za ručak. Poslijepodne nastavak razgleda grada: spomenik Walteru Scottu, North bridge, The Balmoral hotel. Slobodno vrijeme na glavnoj shopping ulici Princess Street…Povratak u Glasgow. Noćenje.

3.dan: GLASGOW, utakmica Hrvatska - Češka
Doručak. Nakon doručka zajedno odlazimo u razgled grada: čuveno Sveučilište koje je osnovano još 1451 godine, a danas je jedno od najboljih svjetskih sveučilišta, sveučilišna četvrt, gradska vijećnica, Glasgow cross, križište pet glavnih gradskih ulica, katedrala Sv. Mungo, katedralni trg,  rijeka Clyde, glavni gradski trg - George square gdje se nalazi monumentalna zgrada gradske komore i spomenik Kraljici Viktoriji, -sveučilišna četvrt, Pollok House unutar Pollok parka, House for an Art Lover vezana za Charlesa Rennie Mackintosha te je kao takva kulturna atrakcija vrlo važna za posjetitelje, jedna od najstarijih građevina u Glasgowu – Merchant City toranj sa satom – St. Andrews Square i kulturni centar,  glavna gradska šetnica Argyle street. Slobodno vrijeme za ručak i kupovinu suvenira. Slobodno poslijepodne da uživate u navijačkoj atmosferi u Glasgowu. U 17.00 sati utakmica  kupa UEFE Hrvatska - Češka ( Mondo travel ne osigurava ulaznice ). Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan: GLASGOW - LONDON - ZAGREB
oručak. Slobodno vrijeme do transfera do zračne luke u Glasgowu. U 12:10 let za London. Te u 15:40 nastavak leta iz Londona za Zagreb. 
Uz doplatu i na upit moguć transfer autobusom do Nove Gradiške, Požege, Sl. Broda, Đakova i Osijeka.

NAPOMENA: Raspored obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja.
Naslov ispod slike:
let iz Zagreba

Cijena

Cijena (opširnije):

First minute cijena po osobi: 3.990 kn + avio takse

First minute cijena vrijedi do popunjena određenog broja mjesta
Redovna cijena aranžmana po osobi: 4.290 kn + avio takse

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 • OBVEZNA DOPLATA: pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1.190 kn po osobi – iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata
 • ULAZNICU ZA UTAKMICU ČEŠKA - HRVATSKA – agencija ne posreduje u kupovini ulaznica
 • Fakultativne izlete i ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana  - okvirne cijene, podložne promjenama; točne cijene ulaznica dobit ćete u završnoj obavijesti prije putovanja: 
 • cjelodnevni izlet sa autobusom i pratiteljem putovanja u Edinburgh – 45 GBP (potrebno min 15 osoba -plaćanje kod voditelja putovanja) REZERVACIJA POTREBNA PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA
 • Ulaznica za Edinburški dvorac – 24 GBP (rezervacija prije putovanja, plaćanje pratitelju putovanja, potrebno min 15 osoba) 
 • Ulaznicu za destileriju viskija u Edinburghu uz degustaciju viskija i vođenu turu: 22 GBP (rezervacija prije putovanja, plaćanje pratitelju putovanja, potrebno min 15 osoba )
 • Napojnica za voditelja putovanja –nije obavezno no uobičajeno je da ukoliko ste zadovoljni uslugom, organizacijom i trudom naših voditelja putovanja da ih se nagradi sa napojnicom. Iznos napojnice naravno ovisi o Vašoj procijeni i zadovoljstvu te nikako nije obavezan, sami odlučujete želite li nekoga nagraditi za trud (preporuka prosječne iznosa napojnice za Veliku Britaniju iznosi 5-10 GBP po osobi )  
 • Doplata za jednokrevetnu sobi: 1.390 kn
 • Obroke koji nisu uključeni u cijenu
 • Transfer autobusom iz Osijeka/Đakova/Sl. Broda/Požege/N. Gradiške do zračne luke Zagreb i natrag: 350 kn po osobi (min. 10 putnika)

Napomene

Napomene:
Red letenja na BRITISH AIRWAYS-u

U polasku
A 849    Zagreb    13:25    London, Heathrow    15:00
BA 1498    London, Heathrow    20:15    Glasgow    21:40
U povratku
BA 1483    Glasgow    12:10    London, Heathrow    13:40
BA 840    London, Heathrow    15:40    Zagreb    19:05

U cijenu uključen 1 komad predane prtljage do 23 kg i 1 komad ručne prtljage do 12 kg ukupnih dimenzija 115 cm (55 x 40 x 20)
Napomena: zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za UK nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Broj putnika:
Minimalni broj: 20
Maksimalni broj: 30

Plaćanje:
Za ovo putovanje potrebno je uplatiti iznos predujma u visini od 30% ukupne cijene paket-aranžmana najkasnije do sklapanja ugovora , a cjelokupni iznos do  21 dan prije polaska. 
Uplate je moguće izvršiti:
 • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama jednokratno
 • kreditnim/debitnim karticama na 2 do 6 obroka, uz obračunavanje 5% manipulativnih troškova
 • bankovnom doznakom (Internet bankarstvom)

Putno osiguranje:
Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. 

Napomene:
 • Za državljane RH  potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
 • Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 7 dana prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 20
 • Turistička agencija zadržava pravo izmjene vremena polaska ovisno o prometnoj situaciji, vremenskim prilikama, itd.
 • Ovo putovanje nije prikladno za osobe za smanjenom pokretljivošću.

Odgovorni organizator:
Mondo Travel doo

Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA Mondo Travel d.o.o. dostupni na webstranici 

Fotografije: Pixabay
Dodatne informacije
 • Broj dana: 4 dana
 • Datum polaska: 16.-19.6.
Polazak
 • iz Zagreba
 • iz Slavonije
Cijena
 • Cijena od: 3.990 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • prijevoz zrakoplovom prema programu
 • 1 kom predane prtljage do 23 kg težine te 1 komad ručne prtljage do 8 kg
 • transfer autobusom zračna luka Glasgow-hotel-zračna luka Glasgow
 • smještaj u novootvorenom hotelu Premier inn PACIFIC QUAY 3*  na osnovi 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
 • razgled Glasgowa prema programu
 • voditelja putovanja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja
 • organizaciju i pripremu putovanja
 • osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti, jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti 
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.