Smještaj u hotelus 3 zvjezdica!
123

UEFA EURO 2020/21 London

Podnaslov:
utakmica Hrvatska - Engleska
Datum polaska:
11.-14.6.

Program

Podržimo zajedno naše vatrene na utakmici Hrvatska - Engleska
Direktan let Croatia Airlinesa iz Zagreba
Vrijednost više: smještaj u hotelu Royal National 3* u centru Londona
Transfer autobusom iz Osijeka, Đakova, Slavonskog Broda, Požege i Nove Gradiške  (na upit i uz doplatu)1.dan: ZAGREB - LONDON
Na upit (i uz doplatu) moguć transfer putnika autobusom iz Osijeka, Đakova, Sl. Broda, Požege i Nove Gradiške. 
Sastanak putnika u zračnoj luci zračnoj luci Franjo Tuđman, u 15:50 kod šaltera informacija na odlaznom terminalu, gdje će Vam pratitelj putovanja podijeliti putnu dokumentaciju. Prijava za direktan let za London u 17:50. Po slijetanju u London u 19:15 sati, transfer do grada te panoramski razgled grada: Kensington gardens, Albert Memorial, Royal Albert Hall, Hyde Park, Westminsterska opatija, Parliament, Big Ben, London Eye, Trafalgar Square..... Smještaj u hotel u strogom centru grada i kraći odmor. Šetnja sa voditeljem putovanja pokraj British Museuma do centra večernjeg života Londona. Povratak u hotel. Noćenje.2.dan: LONDON
Doručak. Nastavak razgleda Londona. Predlažemo da napravite vožnju na poznatom kotaču London Eye i doživite London sa 137 m visine. Nakon toga predlažemo vožnju brodom po rijeci Temzi do Greenwicha kojim prolazi nulti meridijan, a Greenwich je poznat i po kraljevskim muzejima, najvećem pomorskom muzeju i opservatoriju. Na Greenwich marketu ćemo isprobati specijalitete svjetskih kuhinja po super povoljnim cijenama. Slobodno poslijepodne. Predlažemo odlazak u Tower of London (najstarija kraljevska rezidencija u kojoj se čuvaju kraljevski dragulji – jedna od TOP atrakcija Londona), šetnju preko Tower Bridgea južnom obalom Temze, takozvanim Queenswalk do jednog od najstarijih pubova u Londonu koji su posjećivali i Shakespeare i Charles Dickens, te do replike gusarskog broda Golden Hinde kojim je Sir Francis Drake u 16.st. oplovio svijet. Šetnja vodi do Shakespearova kazališta – The Globe Theatre, Tate Modern galerije i preko Milenijskog mosta do predivne  katedrale St. Paul kojom dominira 108 m visoka kupola, druga po veličini nakon one Sv. Petra u Vatikanu. Slobodno vrijeme Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan: LONDON, utakmica Hrvatska - Engleska
Doručak. Razgled grada pješice i javnim gradskim prijevozom: prošetat ćemo po Whitehallu,  gdje su smještena vladina ministarstva, vidjeti Parlament i satnu kulu Big Ben, Downing street gdje se nalazi službena rezidencija britanskog premijera, slikati se uz nepomičnu kraljičinu stražu na Horse Guard Parade, prošetati St. James parkom do kraljevske rezidencije - Buckingham Palace. Posjetit ćemo najveći londonski trg Trafalgar Square na kojem se nalazi Nacionalna galerija sa svjetski poznatim majstorima likovne umjetnosti. Poslijepodne odlazak na utakmicu kupa UEFE Engleska-Hrvatska s početkom u 15:00 sati. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan: LONDON - ZAGREB
Doručak. Predlažemo odlazak u čuveni muzej voštanih figura – Madame Tussauds, najstariji muzej voštanih figura na svijetu. Za ljubitelje muzeja predlažemo i poznati British Museum, muzej povijesti koji se nalazi u blizini našeg hotela ili obiđite muzeje u četvrti Kensington, prema vlastitim afinitetima koji se nalaze jedan do drugog: Prirodoslovni muzej, Victoria i Albert muzej te Muzej znanosti (ulaz besplatan). Slobodo vrijeme.  Transfera do zračne luke. Direktan let za Zagreb u 20:00 sati. Slijetanje u Zagreb u 23:15h. 
Uz doplatu i na upit moguć transfer autobusom do Nove Gradiške, Požege, Sl. Broda, Đakova i Osijeka.

NAPOMENA: Raspored obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja.
Naslov ispod slike:
direktan let iz Zagreba

Cijena

Cijena (opširnije):

First minute cijena po osobi: 3.990 kn + avio takse

First minute cijena vrijedi do popunjena određenog broja mjesta
Redovna cijena aranžmana po osobi: 4.290 kn + avio takse

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 • OBVEZNA DOPLATA: pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1.190 kn po osobi – iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata
 • ULAZNICU ZA UTAKMICU ENGLESKA -HRVATSKA – agencija ne posreduje u kupovini ulaznica
 • Fakultativne izlete i ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana  (okvirne cijene, podložne promjenama; točne cijene ulaznica dobit ćete u završnoj obavijesti prije putovanja: vožnja na London Eye 25 GBP, Tower of London 25 GBP, ( cijene su okvirne i podložne su promjenama), vožnja po rijeci Thames do Greenwicha (Westminster Bridge - Greenwich) 20 GBP, nacionalni muzeji su besplatni (British Museum, National Gallery, Tate Modern, Victoria & Albert Museum, Science Museum, Natural History Museum i sl.)  
 • Doplata za jednokrevetnu sobi: 1.090 kn
 • Obroke koji nisu uključeni u cijenu
 • Transfer autobusom iz Osijeka/Đakova/Sl. Broda/Požege/N. Gradiške do zračne luke Zagreb i natrag: 350 kn po osobi (min. 10 putnika)

Napomene

Napomene:
Popusti:
 • Dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju, u pratnji 2 odrasle osobe – 500 kn. 
 • Mogućnost smještaja u pravoj trokrevetnoj sobi za 3 odrasle osobe (na upit), bez popusta.

Red letenja na CROATIA AIRLINES-u
OU 490    ZAGREB    17:50    LONDON    19:15
OU 491    LONDON    20:00    ZAGREB    23:15

Težina prtljage: 1 komad prtljage do 23 kg koji se predaje i 1 komad ručne prtljage koji možete sa sobom ponijeti u putničku kabinu, maksimalne težine do 8 kg. 
Napomena: zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za UK nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

Broj putnika:
Minimalni broj: 24
Maksimalni broj: 25

Plaćanje:
Za ovo putovanje potrebno je uplatiti iznos predujma u visini od 30% ukupne cijene paket-aranžmana najkasnije do sklapanja ugovora , a cjelokupni iznos do  21 dan prije polaska. 
Uplate je moguće izvršiti:
 • u poslovnici turističke agencije gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama jednokratno
 • kreditnim/debitnim karticama na 2 do 6 obroka, uz obračunavanje 5% manipulativnih troškova
 • bankovnom doznakom (Internet bankarstvom)

Putno osiguranje:
Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti. 

Napomene:
 • Za državljane RH  potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
 • Agencija može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 7 dana prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 24
 • Turistička agencija zadržava pravo izmjene vremena polaska ovisno o prometnoj situaciji, vremenskim prilikama, itd.
 • Ovo putovanje nije prikladno za osobe za smanjenom pokretljivošću.

Odgovorni organizator:
Mondo Travel doo

Sastavni dio ovog programa su  OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA Mondo Travel d.o.o. dostupni na webstranici 

Fotografije: Pixabay
Dodatne informacije
 • Broj dana: 4 dana
 • Datum polaska: 11.-14.6.
Polazak
 • iz Zagreba
 • iz Slavonije
Cijena
 • Cijena od: 3.990 kn

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • prijevoz zrakoplovom prema programu
 • transfere autobusom na relaciji Zračna luka London Heathrow – hotel – Zračna luka London Heathrow
 • panoramski razgled grada javnim gradskim prijevozom i pješice
 • smještaj u hotel Royal National 3* u strogom centru grada na osnovi 3 noćenja sa engleskim doručkom u dvokrevetnoj sobi
 • licenciranog pratitelja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja
 • organizaciju i pripremu putovanja, jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti 
Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.