Dragi naši putnici,     
sukladno uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske s ciljem prevencije širenja COVID-19 virusa, ovim Vas putem želimo obavijestiti da poslovnice putničkih agencija Arriva Travel su zatvorene od 19.03.2020.
Zdravlje i sigurnost svih naših putnika i naših djelatnika je naš najveći prioritet.
Za sve Vaše informacije i upite obratite nam se putem maila. Na sve Vaše upite odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku te Vas ljubazno molimo za razumijevanje tijekom ovih, izvanrednih, okolnosti u kojima se svi nalazimo.Duboko se nadamo da će ovo izazovno razdoblje brzo proći da te ćemo brzo zajedno s Vama planirati neka nova putovanja.
Čuvajte sebe, svoje zdravlje i svoje obitelji!
Vaš Arriva travel team

Prijevoz autobusom

Najam autobusa je najoptimalnija opcija za putovanje većih grupa ljudi, bez obzira da li se radi o jednodnevnim ili višednevnim izletima. Bilo da se radi o putovanju u Hrvatskoj ili u inozemstvu,možemo vam ponuditi prijevoz putnika autobusima veličine do 59 sjedala te mini busevima i kombi vozilima.

Pošaljite upit

Fotogalerija

Copyright © 2020 Panturist d.d. Sva prava pridržana. Panturist d.d. je član Arriva grupe.
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking accept, you accept all cookies.