Krstarenje zapadnim Mediteranom brodom Costa Toscana - GRUPNI GARANTIRANI POLAZAK!

Krstarenje zapadnim Mediteranom brodom Costa Toscana - GRUPNI GARANTIRANI POLAZAK!

Podnaslov:
Transfer iz Zagreba/Rijeke+ukrcaj u Savoni!
Datum polaska:
26.10.-02.11.

Program

GARANTIRANI GRUPNI  POLAZAK
JESENSKO KRSTARENJE ZAPADNIM MEDITERANOM
BRODOM COSTA TOSCANA

26.10.-2.11.2024., 8 dana/7 noći
Doživite više: pratitelj i gratis vođena šetnja - Palermo!
 
DAN DATUM LUKA DOLAZAK POLAZAK
SUB 26.10.2024. SAVONA, Italija - ukrcaj - 18:00
NED 27.10.2024. MARSEILLE (Provansa), Francuska 08:30 18:30
PON 28.10.2024. BARCELONA, Španjolska 08:00 18:00
UTO 29.10.2024. PALMA DE MALLORCA, Španjolska 08:00 18:00
SRI 30.10.2024. PLOVIDBA - -
ČET 31.10.2024. PALERMO (Sicilija), Italija 08:00 16:00
PET 01.11.2024. CIVITAVECCHIA (Rim), Italija 08:30 19:00
SUB 02.11.2024. SAVONA, Italija - iskrcaj 08:30 -


Zašto na jesensko krstarenje zapadnim Mediteranom?
• Jesen je pogodna za krstarenje cijelim Mediteranom zbog ugodnih temperatura

Atraktivan itinerer na kojem ćete u tjedan dana posjetiti čak 5 zanimljivih gradova
od kojih su 2 na otocima – Palma de Mallorca na Balearima i Palermo na Siciliji
Palermo – gratis vođena šetnja s pratiteljem (samostalni dolazak u centar grada)
Bogati sadržaji na brodu i ugodna druženja
Odlična cijena koja uključuje jako puno

Hrvatski ili slovenski pratitelj i vrhunsko vođenje izleta – u slučaju min. 40 prijavljenih putnika!
• Prijevodi na hrvatski ili slovenski jezik (brodske informacije, dnevne brodske novine, jelovnik za večeru, itd.)
• Jedinstveno i nezaboravno krstarenje

FIRST MINUTE CIJENA do 15.05.2024., REDOVNA CIJENA od 16.05.2024.
 
Vrste i kategorije kabina: FIRST MINUTE
CIJENA
(po osobi)
REDOVNA CIJENA
(po osobi)
Unutarnja kabina bez prozora, kategorija I1 (palube 4 i 5) 599 € 649 €
Vanjska kabina s prozorom, kategorija E1 (palube 4 i 5) 719 € 769 €
Vanjska kabina s balkonom, kategorija B1 (paluba 5) 859 € 909 €
Vanjska kabina s balkonom, kategorija B2 (palube 8 do 10) 919 € 969 €
Cijena za 3. i 4. ležaj (djeca do 17,99 godina) GRATIS
Cijena za 3. i 4. ležaj (odrasli) 319 €
Lučke pristojbe (obavezna doplata uz rezervaciju, plaćaju odrasli i djeca) 180 €
Doplata na osnovnom ležaju u višekrevetnoj kabini (trokrevetna i četverokrevetna kabina) 100 €

Broj višekrevetnih kabina prema ovim uvjetima je ograničen.
Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE je 80-100% na cijenu kabine - isključivo na upit.

CJENOVNI MODELI:
MY CRUISE:
-Cjenovno najpovoljniji uvjeti
-Mogućnost izbora pozicije/broja kabine ili sa oznakom GTEE-garantirane kabine *
-Ne uključuje paket pića

ALL INCLUSIVE MODEL:
-Mogućnost izbora pozicije/broja kabine
- Uključuje paket pića MY DRINKS (Paket pića My Drinks uključuje vrlo širok izbor alkoholnih (uključujući točeno pivo i vino) i bezalkoholnih pića na čaše (za djecu samo bezalkoholna pića na čaše, smoothie, tople čokolade,…). Konzumacija je moguća u glavnom i samoposlužnom restoranu (tijekom ručka i večere) te u barovima tijekom radnog vremena barova. Paket ne uključuje ponudu mini bara i određenih vrhunskih brendova pića.
- Odabir termina večere
- Fleksibilni uvjeti otkaza

 DELUXE:
-Samo za goste u kategoriji Suite
-Personalizirana ekskluzivna usluga, raskošne kabine s osobnim batlerom
-Uključen paket pića MY DRINKS PLUS (Paket My Drinks Plus uključuje vrlo širok izbor alkoholnih (uključujući točeno pivo i vino) i bezalkoholnih pića na čaše (za djecu samo bezalkoholna pića na čaše, smoothie, tople čokolade,…). Možete ga koristiti u restoranu i samoposlužnom restoranu, u barovima i u svojoj kabini, kao i piće iz minibara. Paket uključuje sva pića cijenom do 10 EUR, koja se poslužuju u čaši (uključujući Premium brendove pića, likere, šampanjac i vino).

Cijena ne uključuje – obavezne doplate: lučke pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije, napojnice/service charge* (obavezna doplata na brodu).
*11 eura po osobi i danu za odrasle osobe starije od 14 godina, djeca 4-14 godina plaćaju 50%, a djeca do 4 godine ne plaćaju

Cijena ne uključuje – moguće doplate: dodatne usluge na brodu (paketi pića, Internet paketi, spa paketi, kupnja u trgovinama…), naknadu za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje, fakultativni izleti u lukama pristajanja (uz dovoljan broj prijavljenih putnika izleti će biti vođeni na hrvatskom ili slovenskom jeziku; za mogućnosti izleta i cijene nas kontaktirajte), povratni prijevoz iz Zagreba ili Rijeke do ukrcajne luke u Savoni (cijena po osobi ovisi o broju putnika i prijevozniku), nadoplata za korištenje kabine kao jednokrevetne iznosi 80-100% od cijene kabine (isključivo na upit), paket osiguranja od otkaza i putnog osiguranja (preporučujemo), Costa Relax Covid-19 osiguranje, osobnu potrošnju i troškove carinjenja.

Transfer: organizirani transfer do/od luke ukrcaja: Zagreb/Rijeka – Savona – Zagreb/Rijeka cijena od 185 € po osobi (odrasli i djeca). U slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika za transfer autobusom (min. 40 putnika), isti će biti organiziran s prijevoznikom GoOpti. Opće uvjete molimo pogledajte na sljedećem linku: https://tinyurl.com/5n96dcdb

VAŽNO: Dodatne pogodnosti unutar ovog grupnog krstarenja (organizirani grupni transfer, pratitelj putovanja, izleti na hrvatskom ili slovenskom jeziku, besplatni izlet...) bit će dostupne u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika (min. 40 putnika).

NAPOMENA: Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene određenih elemenata putovanja i izračuna, odnosno tečaja valute organizator zadržava pravo izmjene programa i cijene.
U slučaju da se za putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 15 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
Raspored / itinerer krstarenja je podložan promjenama, koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik bit će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 40 putnika, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 40 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.

Krstarenje brodom COSTA TOSCANA, najnovijom perjanicom brodara Costa, bit će nezaboravno za sve putnike. Očekuju vas predstave i zabava s umjetnicima iz cijelog svijeta, bazeni s toboganima i igrama na vodi za sve uzraste, vrhunski spa, teretana i još mnogo toga. Uz sve to, Costa Toscana je sinonim i za izvrsnu kuhinju s najrazličitijim talijanskim i internacionalnim restoranima u floti. I to nije sve - Costa Toscana vodi računa o okolišu uz nove motore na LNG pogon.
Restoran Archipelago - potpuno nova lokacija s inovativnim i održivim dizajnom. Očekuju vas tri svjetski poznata chefa s tri nova menia: Bruno Barbieri, Hélène Darroze i Ángel León.
Colosseo - Srce broda u kojem se uvijek nešto događa uz različite izvedbe, raznovrsnu zabavu i niz tematskih lounge barova. Brod je izgrađen 2021. godine, ima 20 paluba, 2661 kabinu, može primiti 5320 putnika.
Više informacija o brodu: https://www.costacruises.com/fleet/toscana.html

Slike kabina su informativnog značenja. Neke vanjske kabine (s prozorom i/ili balkonom) mogu imati djelomično zaklonjen pogled.
 
IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:         
BARCELONA – prema itinereru krstarenja, imat ćete cijeli dan na raspolaganju u Barceloni! Najpoznatije građevine u gradu su djela Antonija Gaudija, koje su danas UNESCO-va svjetska baština. Središte novog dijela grada je trg Placa Catalunya, od kojeg se prema obali spušta slikovita ulica La Rambla. Barcelona ima 4,5 km plaža od kojih je najstarija i najveća Barceloneta duljine 1.100 m. Barcelona ima 68 parkova, od kojih je najveći Montjuic, a najslavniji Parc Guell. Središte starog grada čini srednjevjekovna jezgra (Gotička četvrt, katalonski Barri gotic), sa spletom uskih krivudavih uličica. Na najvišoj točki staroga grada uzdiže se katedrala iz 14. i 15. stoljeća, sjajan primjerak katalonske gotike.

MALLORCA – je najveći otok Baleara, među koje spadaju još i Ibiza, Menorca i Formentera. Privlači prekrasnom prirodom, lijepim plažama i uvalama, uzbudljivim noćnim životom i bogatom poviješću. Palma de Mallorca je grad i luka smješten na otoku Mallorca, te je glavni grad Baleara. Poznato je španjolosko, ali i europsko turističko odredište. Smještena je na južnoj obali otoka, u zaljevu Palma. Nezaobilazna znamenitost koju morate posjetiti u Palmi je Katedrala La Seu.

SICILIJA – je najveći otok na Mediteranu i jedna od regija u Italiji, smještena jugozapadno od vrha talijanske čizme. Tjesnac širine od oko 5 km zove se Mesinski tjesnac. Glavni grad Sicilije je Palermo, a drugi važniji gradovi su: Catania, Messina, Siracuza, Trapani, Agrigento, Ragusa, Marsala. Na Siciliji živi oko 5 milijuna stanovnika. Preporučamo kušati cannole – jednostavnu slasticu, tuljak od lisnatog tijesta punjen slatkom riccotom, skutom od ovčjeg mlijeka. Obavezan dodatak je i kandirano voće. Vrlo su ukusni, a zahvaljujući kaloričnoj skuti i zasitni. U novijim varijantama tu je punjenje čokoladnom kremom, kao i punjenje u kojem se miješaju voće i skuta.
 
Obavezni dokumenti: hrvatska putovnica ili osobna iskaznica koja vrijedi za sve dane krstarenja

Preporučujemo:
- zdravstveno osiguranje, osiguranje od rizika otkaza i prtljage
Preporučujemo svim putnicima zdravstveno osiguranje važeće u svim državama koje se posjećuju tijekom putovanja, a koje pokriva troškove povratka u zemlju iz koje dolaze, u slučajevima ozljeda, smrti i bilo koje druge vrste rizika. Usluge liječnika na brodu se naplaćuju zato preporučujemo osiguranje koje će pokriti/vratiti moguće troškove te vrste.
 
Uvjeti i načini plaćanja
Gotovina i Internet bankarstvo (žiro račun)  
Debitnim i kreditnim karticama (jednokratno)
30% ukupne cijene prilikom rezervacije
70% ukupne cijene najkasnije 10 dana prije putovanja
Obročno - kreditnim karticama do 6 rata
Diners club
PBZ Maestro i Visa
ZABA Maestro, Visa i MasterCard
Odgovorni organizator: SVET KRIŽARJENJ d.o.o., Tvrtka registrirana u Sloveniji: 2016/8898 te su važeći njihove upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane a sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Slike by Svet Križarjenj.

1714461660_image.png

Cijena

Cijena (opširnije):


 
Dodatne informacije
  • Datum polaska: 26.10.-02.11.
Polazak
  • iz Zagreba
  • s Kvarnera
Cijena
  • Cijena od: €599,00

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
Cijena uključuje: krstarenje brodom COSTA TOSCANA; smještaj u odabranoj  kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina), voda, kava i čaj u samoposlužnom restoranu, svečanu večeru uz kapetanovu zdravicu, animaciju, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki; hrvatskog ili slovenskog pratitelja putovanja i odlično vođenje izleta (pri minimum 40 prijavljenih i uplaćenih putnika); pripremu i organizaciju putovanja. 
Copyright © 2018 Autotrans d.d. Sva prava pridržana. Autotrans d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.