Krstarenje zapadnim Mediteranom brodom MSC WORLD EUROPA - GRUPNI POLAZAK!

Krstarenje zapadnim Mediteranom brodom MSC WORLD EUROPA - GRUPNI POLAZAK!

Podnaslov:
Transfer iz Zagreba/Rijeke+ukrcaj u Genovi!
Datum polaska:
10.11.-17.11.

Program

GRUPNI  POLAZAK
JESENSKO KRSTARENJE ZAPADNIM MEDITERANOM
BRODOM MSC WORLD EUROPA

10.11.-17.11.2024., 8 dana/7 noći
DOŽIVITE VIŠE: PRATITELJ I GRATIS VOĐENA ŠETNJA - PALERMO!
   
DAN DATUM LUKA DOLAZAK POLAZAK
NED 10.11.2024. GENOVA, Italija - ukrcaj - 18:00
PON 11.11.2024. CIVITVECHIA (Rim), Italija 07:00 19:00
UTO 12.11.2024. PALERMO (Sicilija), Italija 09:00 17:00
SRI 13.11.2024. VALLETTA, Malta 09:00 17:00
ČET 14.11.2024. Plovidba - -
PET 15.11.2024. BARCELONA, Španjolska 09:00 18:00
SUB 16.11.2024. MARSEILLE (Provansa), Francuska 08:00 18:00
NED 17.11.2024. GENOVA, Italija - iskrcaj 08:00 -


Zašto na jesensko krstarenje zapadnim Mediteranom?
• Jesen je pogodna za krstarenje cijelim Mediteranom zbog ugodnih temperatura

Atraktivan itinerer na kojem ćete u tjedan dana posjetiti čak 5 zanimljivih gradova
od kojih su 2 na otocima - Palermo na Siciliji i Valletta na Malti
Palermo – gratis vođena šetnja s pratiteljem (samostalni dolazak u centar grada)
Bogati sadržaji na brodu i ugodna druženja
Odlična cijena koja uključuje jako puno

Hrvatski ili slovenski pratitelj i vrhunsko vođenje izleta – u slučaju min. 40 prijavljenih putnika!
• Prijevodi na hrvatski ili slovenski jezik (brodske informacije, dnevne brodske novine, jelovnik za večeru, itd.)
• Jedinstveno i nezaboravno krstarenje


FIRST MINUTE CIJENA do 15.05.2024., REDOVNA CIJENA od 16.05.2024.
Vrste i kategorije kabina: FIRST MINUTE CIJENA REDOVNA CIJENA
Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Bella IB - -
Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Fantastica IR1 569 € 619 €
Vanjska kabina s prozorom, kategorija Bella OB (moguć zaklonjen pogled) - -
Vanjska kabina s prozorom, kategorija Fantastica VL1 759 € 809 €
Vanjska kabina s balkonom, kategorija Bella BB (moguć zaklonjen pogled) - -
Vanjska kabina s balkonom, kategorija Fantastica BR1 879 € 929 €
Vanjska kabina s balkonom, kategorija Fantastica BR2 899 € 949 €
Cijena za 3. i 4. ležaj (djeca do 17,99 godina) GRATIS (Bella & Fantastica)
Cijena za 3. i 4. ležaj (odrasli) 409 € (Bella)     479 € (Fant.)
Lučke pristojbe (obavezna doplata uz rezervaciju, plaćaju odrasli i djeca) 160 €
Doplata na osnovnom ležaju u višekrevetnoj kabini (trokrevetna i četverokrevetna kabina) 40 €

Slike kabina su informativnog značenja. Neke vanjske kabine (s prozorom i/ili balkonom) mogu imati djelomično zaklonjen pogled.

Broj višekrevetnih kabina prema ovim uvjetima je ograničen.
Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE je 80-100% na cijenu kabine - isključivo na upit.

DOŽIVLJAJ BELLA
-  Termin večere dodijelit će Vam brodar prilikom ukrcavanja na brod (većinom je prvi termin večere traženiji i samim time manje dostupan)
- Bogat izbor vrhunske kulinarike za degustaciju mediteranskih okusa
- Gurmanski buffet sa bogatom gastronomskom ponudom
- Bogati kazališni program
- Bazen, panoramska dvorana za vježbanje i sportski sadržaji na otvorenom
- Bogat program dnevnih aktivnosti
- MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećem krstarenju

DOŽIVLJAJ FANTASTICA
Doživljaj »Fantastica« nudi sve što i Bella doživljaj uz niz dodatnih pogodnosti.
- Prednost prilikom izbora termina večere
- Kabine na višim palubama i boljem položaju
- Veća fleksibilnost pri promjenama pojedinosti rezervacije, ukoliko je potrebno
- Besplatan doručak u kabinu
- Dostava u kabinu dostupna 24 sata dnevno
- 20% popusta za određene prepaid pakete specijaliziranih restorana
- Povezane SuperFamily kabine (dostupne samo na nekim brodovima)
- Prilagođene aktivnosti za djecu, kao što su jezične igre i sati kuhanja »Master Chef« uz brižnu pažnju MSC osoblja
- MSC Voyager Club bodovi za još više pogodnosti na sljedećim krstarenjima

Cijena ne uključuje – obavezne doplate: lučke pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije, hotelska uslužna pristojba / napojnice (service charge)* (doplata u agenciji prilikom potvrde rezervacije)
*Na svim polascima hotelska uslužna pristojba je obvezna doplata i sastavni dio cijene krstarenja. Pristojba se obračunava po osobi, te se od 13.07.2023. može platiti samo unaprijed prilikom potvrde rezervacije. Opcija plaćanja hotelske uslužne pristojbe na brodu više nije moguća, kao niti mogućnost promjene iznosa ili otkazivanja napojnica niti prije putovanja niti tijekom boravka na brodu. Puna cijena napojnica zaračunava se za svakog putnika starijeg od 12 godina u iznosu 84 € po osobi za 7 noćenja na destinaciji Mediterana (12€ po osobi i noći). Djeca 2-12 godina plaćaju 50% iznosa napojnica, djeca koja do datuma polaska nisu navršila 2 godine ne plaćaju napojnice.

Cijena ne uključuje – moguće doplate: dodatne usluge na brodu (paketi pića, Internet paketi, spa paketi, kupnja u trgovinama…), naknadu za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje, fakultativne izlete u lukama pristajanja (uz dovoljan broj prijavljenih putnika izleti će biti vođeni na hrvatskom ili slovenskom jeziku; za mogućnosti izleta i cijene nas kontaktirajte), povratni prijevoz iz Zagreba ili Rijeke do ukrcajne luke u Genovi (cijena po osobi ovisi o broju putnika i prijevozniku), parking u luci (mogućnost rezervacije parkinga u luci, cijena 115 € za osobno vozilo), nadoplata za korištenje kabine kao jednokrevetne iznosi 80-100% od cijene kabine (isključivo na upit), putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza i/ili osiguranje prtljage (preporučujemo), na brodu se automatski zaračunava donacija UNICEF-u u iznosu 1€ po osobi koju možete maknuti s računa ako želite, osobnu potrošnju i troškove carinjenja.

Transfer: organizirani transfer do/od luke ukrcaja: Zagreb/Rijeka – Genova – Zagreb/Rijeka cijena od 185 € po osobi (odrasli i djeca). U slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika za transfer autobusom (min. 40 putnika), isti će biti organiziran s prijevoznikom GoOpti. Opće uvjete molimo pogledajte na sljedećem linku: https://tinyurl.com/5n96dcdb

NAPOMENA: Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene određenih elemenata putovanja i izračuna, odnosno tečaja valute organizator zadržava pravo izmjene programa i cijene.
U slučaju da se za putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 15 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
Raspored / itinerer krstarenja je podložan promjenama, koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik bit će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 40 putnika, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 40 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.

VAŽNO: Dodatne pogodnosti unutar ovog grupnog krstarenja (organizirani grupni transfer, pratitelj putovanja, izleti na hrvatskom ili slovenskom jeziku, besplatni izlet...) bit će dostupne u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika (min. 40 putnika).

MSC WORLD EUROPA  – MSC World Europa je prvi brod u floti MSC Cruisesa pogonjen na LNG - jedno od najčišćih pomorskih goriva, uključuje potpuno novi sustav pročišćivanja otpadnih voda i tehnologije za zaštitu okoliša, što čini još jedan važan korak
naprijed za MSC u namjeri za očuvanjem okoliša. Kao najveći brod za kružna putovanja na LNG ikad napravljen, MSC World Europa koristi revolucionarne zelene tehnologije i približava flotu MSC-a krajnjem cilju “kružnim putovanjima s nula emisija”.

Još jedan primjer čvrstog i dugoročnog zalaganja prema okolišu te odgovornosti MSC Cruisesa za budućnost gdje se ovaj jedinstven prototip odlikuje revolucionarnim dizajnom, pri čemu je svaki detalj osmišljen kako bi pružio okus novog krstarenja.
Više informacija o brodu na: https://www.svijet-krstarenja.hr/brod/msc-world-europa
 
IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:             

SICILIJA – najveći otok na Mediteranu i jedna od regija u Italiji, smještena jugozapadno od vrha talijanske čizme. Tjesnac širine od oko 5 km zove se Mesinski tjesnac. Glavni grad Sicilije je Palermo, a drugi važniji gradovi su: Catania, Messina, Siracuza, Trapani, Agrigento, Ragusa, Marsala. Na Siciliji živi oko 5 milijuna stanovnika. Preporučamo kušati cannole – jednostavnu slasticu, tuljak od lisnatog tijesta punjen slatkom riccotom, skutom od ovčjeg mlijeka. Obavezan dodatak je i kandirano voće. Vrlo su ukusni, a zahvaljujući kaloričnoj skuti i zasitni. U novijim varijantama tu je punjenje čokoladnom kremom, kao i punjenje u kojem se miješaju voće i skuta.

VALLETTA – glavni grad Malte, predstavlja impozantan spoj bogate povijesti, arhitektonskih bisera i živopisne suvremene scene. Grad je UNESCO-va svjetska kulturna baština sredozemnog karaktera. Njegove fortifikacije, izgrađene od strane vitezova sv. Ivana, svjedoče o burnoj prošlosti otoka. Velika luka, Fort St. Elmo i katedrala sv. Ivana dodaju grandioznost Valletti. Uske ulice oivičene baroknim palačama i crkvama oživljavaju grad, dok trgovačke ulice poput Merchant Street pružaju mješavinu tradicionalnih i modernih iskustava. Valletta je dom brojnim muzejima, umjetničkim galerijama i impresivnom St. John's Co-Cathedral, a njezina Mediteranska kuhinja privlači ljubitelje gastronomije. S pogledom na more, Valletta predstavlja fascinantan spoj prošlosti i sadašnjosti na prekrasnom otoku.

BARCELONA – prema itinereru krstarenja, imat ćete cijeli dan na raspolaganju u Barceloni! Najpoznatije građevine u gradu su djela Antonija Gaudija, koje su danas UNESCO-va svjetska baština. Središte novog dijela grada je trg Placa Catalunya, od kojeg se prema obali spušta slikovita ulica La Rambla. Barcelona ima 4,5 km plaža od kojih je najstarija i najveća Barceloneta duljine 1.100 m. Barcelona ima 68 parkova, od kojih je najveći Montjuic, a najslavniji Parc Guell. Središte starog grada čini srednjevjekovna jezgra (Gotička četvrt, katalonski Barri gotic), sa spletom uskih krivudavih uličica. Na najvišoj točki staroga grada uzdiže se katedrala iz 14. i 15. stoljeća, sjajan primjerak katalonske gotike.
 
Obavezni dokumenti: hrvatska putovnica ili osobna iskaznica koja vrijedi za sve dane krstarenja

Preporučujemo:
- zdravstveno osiguranje, osiguranje od rizika otkaza i prtljage
Preporučujemo svim putnicima zdravstveno osiguranje važeće u svim državama koje se posjećuju tijekom putovanja, a koje pokriva troškove povratka u zemlju iz koje dolaze, u slučajevima ozljeda, smrti i bilo koje druge vrste rizika. Usluge liječnika na brodu se naplaćuju zato preporučujemo osiguranje koje će pokriti/vratiti moguće troškove te vrste.
 
Uvjeti i načini plaćanja
Gotovina i Internet bankarstvo (žiro račun)  
Debitnim i kreditnim karticama (jednokratno)
30% ukupne cijene prilikom rezervacije
70% ukupne cijene najkasnije 10 dana prije putovanja
Obročno - kreditnim karticama do 6 rata
Diners club
PBZ Maestro i Visa
ZABA Maestro, Visa i MasterCard
Odgovorni organizator: SVET KRIŽARJENJ d.o.o., Tvrtka registrirana u Sloveniji: 2016/8898 te su važeći njihove upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane a sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Slike by Svet Križarjenj.

1714461660_image.png

Cijena

Cijena (opširnije):


 
Dodatne informacije
  • Datum polaska: 10.11.-17.11.
Polazak
  • iz Zagreba
  • s Kvarnera
Cijena
  • Cijena od: €569,00

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
Cijena uključuje: krstarenje brodom MSC WORLD EUROPA; smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečanu večeru uz kapetanovu zdravicu, animaciju, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki; hrvatskog ili slovenskog pratitelja putovanja i odlično vođenje izleta (pri minimum 40 prijavljenih i uplaćenih putnika); pripremu i organizaciju putovanja.
Copyright © 2018 Autotrans d.d. Sva prava pridržana. Autotrans d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.