Kuća Dida Martina

Opis

Kuća dida Martina nalazi se u sklopu Pustolovno-izletničkog centra Rizvan City. Kuća je izgrađena tradicijskim materijalima, a novoobnovljena je kamenom i drvetom . Pri obnovi posebnog se računa vodilo o jednostavnosti i očuvanju Ličke baštine kako bismo vam osigurali ugodan i autentičan smještaj.

U prizemlju kuće nalazi se kuhinja sa blagovaonicom, kupaonica sa WC-om, još jedan mali WC, te dvije sobe. Jedna je sa bračim krevetom koji se može razdvojiti, te još jednim krevetom, a druga sa tri kreveta. Cijela kuća se zagrijava sa velikom peći na drva u blagovani, dok se sobe dogrijavaju sa pomoćnim radijatorima.

Na gornjoj etaži, u potrkovlju do kojeg se dolazi masivnim drvenim stepeništem su smještene dvije sobe, jedna sa 4 kreveta okupana suncem sa pogledom na Velebit i Visočicu, a druga veća sa 6 ležajeva koja gleda prema zapadu i zalasku sunca. Kompletno potkrovlje je obloženo drvetom, a kreveti su izrađeni od masivnog drveta.

U kući može biti udobno smješteno 16 osoba.

 
Detalji o prostorijama
  • Kat: Prizemlje
  • Kuhinja i blagavaona

Pošalji upit

Pošalji upit

Lokacija:
Rizvanuša, Gospić - Okolica
Spavaće sobe:
4
Kupaonica:
2
Kapacitet:
1 osoba
Broj ležaja:
16
Copyright © 2018 Autotrans d.d. Sva prava pridržana. Autotrans d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.