Smještaj u hotelus 3 zvjezdica!
123

Bratislava & Beč GARANTIRANI POLAZAK!

Podnaslov:
autobusom iz Osijeka
Datum polaska:
30.5.-1.6.

Program


1. dan, četvrtak: OSIJEK – BRATISLAVA
Polazak autobusa iz Osijeka s dogovorenog mjesta u 05:00h. Vožnja kroz Mađarsku, s kraćim usputnim zaustavljanjima do Bratislave, slovačke prijestolnice. Razgled Bratislave započinjemo odlaskom do dvorca koji se nalazi 100 m iznad Dunava i s kojeg se pruža prekrasan pogled na grad. Dvorac je jedno od rijetkih mjesta odakle se vide tri države: Austrija (3 km), Mađarska (13 km) i Slovačka. Razgled ostalih znamenitosti grada: vrata sv. Mihaela, Katedrala sv. Martina, najistaknutija gotička građevina iz 14. stoljeća, Glavni Trg s Rolandovom fontanom, Stara vijećnica, Narodno kazalište… Slobodno vrijeme u središtu grada. Smještaj u hotel.- U večernjim satima odlazak u središte grada u vlastitom aranžmanu. Noćenje. 
2. dan, petak: BEČ – PARNDORF 
Nakon doručka odlazak na cjelodnevni izlet u Austriju. Po dolasku u Beč slijedi panoramski razgled autobusom jednog od najljepših gradova Europe: Ring, Hofburg, Belvedere, Opera... Slijedi razgled grada pješice u pratnji vodiča: Trg Marije Terezije s „muzejima-blizancima“: Kunsthistorisches Museum i Naturhistorisches Museum, Gradska vijećnica na trgu Rathausplatz, Parlament. Kroz kompleks carskih palača Hofburg dolazimo do Trga i gotičke Katedrali  Sv. Stjepana. Šetnja čuvenom Kärntner Strasse do Gradske Opere. Slobodno vrijeme za ručak, posjete muzejima, posjet slavnim bečkim kavanama-slastičarnicama ili kupovinu u ulici poznatoj Mariahilferstrasse. Obilazak Beča završit ćemo obilaskom dvorca Schönbrunn (iz vana), jednog od najljepših baroknih palača Europe. To je bila ljetna rezidencija carice Sisi. Kraća šetnja velikim parkom. Na povratku prema Bratislavi ćemo posjetiti Designer Outlet Parndorf, najveći dizajnerski shopping centar u cijeloj Austriji s više od 150 trgovina i preko 600 poznatih brendova poput Armani, Gucci, Prada, Karl Lagerfeld… Nudi stalna sniženja u rasponu od 30% - 70 %, a u sklopu outleta ima puno restorana i kafića. Nakon shoppinga slijedi kraća vožnja do našeg hotela u Bratislavi.  U večernjim satima odlazak u središte grada. Noćenje.
3. dan, subota: BRATISLAVA – OSIJEK 
Doručak i napuštanje hotela. Odlazak u središte grada i slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo odlazak do najvećeg shopping centra u Slovačkoj – Eurovea Galleria, koji se smjestio nedaleko od centra grada, uz samu obalu Dunava. U sklopu centa se nalaze brojni kafići i restorani uz Dunav. U poslijepodnevnim satima napuštamo Bratislavu. Vožnja kroz Mađarsku do Osijeka, uz dolazak u kasnim večernjim satima.

Cijena

Cijena (opširnije):
Cijena paket-aranžmana po osobi: 225 EUR / 1.695,26 kn

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 • ulaznice za kulturno-povijesne sadržaje koje grupa želi posjetiti, troškove osobne potrošnje
 • smještaj u jednokrevetnoj sobi: 80 EUR / 602,76 kn
 • putno zdravstveno osiguranje tijekom puta i boravka u inozemstvu 5 EUR/37,67 kn
 • osiguranje od otkaza putovanja – 3,20% ugovornog iznosa (može se zaključiti isključivo pri sklapanju ugovora)

Napomene

Napomene:
Otplata paket-aranžmana:
 • gotovinom, Internet bankarstvom, kartično (do 6 rata za kartično plaćanje karticama Maestro, MasterCard, VISA, American Express, Diners) - uplata akontacije 30% pri potpisu ugovora, a ostatka iznosa najkasnije do 15 dana prije putovanja
 • mogućnost kartičnog plaćanja do 6 rata bez osobnog dolaska u agenciju  (slanje linka za plaćanje e-mailom preko Corvus Pay-a) – samo za PBZ kartice (Visa, Maestro, MasterCard) i Diners kartice

Kalkulacija cijena:
Program je rađen na osnovi 45 putnika, s mogućnošću odstupanja za 10% putnika. U slučaju veće promjene u broju putnika, zadržavamo pravo korekcije cijene ili programa.

Putno osiguranje:
Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage,  osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Napomene:
  • Agencija zadržava pravo promjene rasporeda obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu prema procjeni pratitelja, prilikama na cestama te o vremenskim uvjetima.
  • Za ovo putovanje putnik mora imati važeću osobnu iskaznicu
  • Potpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja.
  • Molimo putnike da se informiraju o preporukama za putovanja i upozorenja na službenim stranicama MVEP-a: http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja
  • Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti usluga putovanja Autotrans d.d. dostupni na https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja

 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 3 dana
 • Datum polaska: 30.5.-1.6.
Polazak
 • iz Slavonije
Cijena
 • Cijena od: €225,00

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • smještaj u hotelu Ibis Bratislava Centrum 3* u Bratislavi na bazi 2 noćenja s doručkom (smještaj u dvokrevetnim sobama) https://all.accor.com/hotel/3566/index.en.shtml
 • razgled Bratislave i Beča u pratnji vodiča
 • voditelja putovanja (vodiča) tijekom cijelog putovanja
 • troškove organizacije putovanja, osiguranje od odgovornosti, jamčevno osiguranje
Copyright © 2018 Autotrans d.d. Sva prava pridržana. Autotrans d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.