Dan žena u Sarajevu

Smještaj u hotelus 4 zvjezdica!
1234

Dan žena u Sarajevu

Podnaslov:
Autobusom iz Osijeka
Datum polaska:
9.-10.3.

Program

1. dan, OSIJEK, SARAJEVO
Polazak iz Osijeka s Autobusnog kolodvora (peron 15) u 05:00 sati. (Mogućnost polaska iz drugih mjesta na upit.) Ugodna vožnja turističkim autobusom uz usputne odmore prema Sarajevu. Razgled Sarajeva pješice u pratnji vodiča: Baščaršija - najpoznatiji dio grada s brojnim suvenirnicama i trgovinama. Slijedi: Sebilj – poznati trg gdje se nalazi jedna od glavnih gradskih fontana (česama), Kazandžiluk – poznat po proizvodnji bakrenog posuđa, džamija, izgrađena 1530. godine, stara pravoslavna crkva, Morića han, Vječna vatra, Latinska ćuprija, često nazivana i Principovim mostom, jer je na tom mjestu Gavrilo Princip izvršio atentat na princa Ferdinanda, careva džamija...
Smještaj u moderan SPA hotel Terme 4* na Ilidži, zelenoj oazi Sarajeva. Slobodno vrijeme za kupanje u unutarnjim bazenima hotela i opuštanje. Predlažemo zajedničku večeru u hotelu uz glazbu uživo! Noćenje.
2. dan, SARAJEVO, OSIJEK
Doručak. Odjava iz hotela. Posjet Vrelu Bosne - izvoru rijeke Bosne podno planine Butmir, mjestu iznimne prirodne ljepote (doplata na licu mjesta 3 KM). Nakon šetnje uz žubor brzaca i slapića odlazimo na Baščaršiju . Slobodno vrijeme za shopping i uživanje u bosanskim delicijama. Predlažemo odlazak na AVAZ-ov TV toranj, koji se nalazi u centru Sarajeva s kojeg se pruža pogled na cijelo Sarajevo. Polazak iz Sarajeva u poslijepodnevnim satima, a planirani dolazak u Osijek oko ponoći.

 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
DOPLATE U AGENCIJI (prijave uz rezervacije): za jednokrevetnu sobu 15 EUR, večera u restoranu sa muzikom 25 EUR, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja cca 12 EUR.

DOPLATE NA LICU MJESTA: Begova džamija 3 KM, Muzej atentata 4 KM, Brusa Bezistan 3 KM, Vrelo Bosne 3 KM, Tunel spasa 15 KM (informativne cijene ulaznica koje mogu biti podložne promjeni).
 

Napomene

Napomene:
Planirani hotel: Spa Terme hotel 4*, https://hoteliilidza.ba/spa-hotel-terme/

Napomene:
 • Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja, a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.
 • Završno pismo – dostavljamo e-mailom 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, i sl.)
 • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Potpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za ovo putovanje nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

Napomena: Minimalan broj putnika za putovanje 35, a maksimalan broj putnika je 55. Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Otplata paket-aranžmana:
 • gotovinom, Internet bankarstvom, kartično (do 6 rata za kartično plaćanje karticama Maestro, MasterCard, VISA, American Express, Diners) - uplata akontacije 30% pri potpisu ugovora, a ostatka iznosa najkasnije do 15 dana prije putovanja
 • mogućnost kartičnog plaćanja do 6 rata bez osobnog dolaska u agenciju  (slanje linka za plaćanje e-mailom preko Corvus Pay-a) – samo za PBZ kartice (Visa, Maestro, MasterCard) i Diners kartice

Kalkulacija cijena:
Program je rađen na osnovi 35 putnika, s mogućnošću odstupanja za 10% putnika. U slučaju veće promjene u broju putnika, zadržavamo pravo korekcije cijene ili programa.

Putno osiguranje:
Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage,  osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Napomene: Agencija zadržava pravo promjene rasporeda obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu prema procjeni pratitelja, prilikama na cestama te o vremenskim uvjetima. Za ovo putovanje putnik mora imati važeću osobnu iskaznicu. Potpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja. Molimo putnike da se informiraju o preporukama za putovanja i upozorenja na službenim stranicama MVEP-a: http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja Glavni i odgovorni organizator putovanja je Ora tours d.o.o. Osijek i važeći su njihovi Opći uvjeti usluga putovanja.
 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 2 dana
 • Datum polaska: 9.-10.3.
Polazak
 • iz Slavonije
Cijena
 • Cijena od: €95,00

Cijena uključuje

Cijena uključuje:

ARANŽMAN UKLJUČUJE: prijevoz autobusom (visokopodnim) prema programu, 1 noćenje s doručkom u hotelu 4* u dvokrevetnim/trokrevetnim sobama, boravišna pristojba, razglede prema program (bez ulaznica u objekte koje se posjećuju), voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku, troškove organizacije putovanja i jamčevinu.

 
Copyright © 2018 Autotrans d.d. Sva prava pridržana. Autotrans d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.