London

Smještaj u hotelus 3 zvjezdica!
123

London

Podnaslov:
BATH & STONEHENGE
Datum polaska:
3.-7.10.

Program

1.dan, 03.10.2024. četvrtak SPLIT – LONDON
Okupljanje grupe u zračnoj luci u Splitu u 8,30 sati kod šaltera informacija. Upoznavanje sa voditeljem putovanja, podjela putne dokumentacije i prijava na let za London u 10,30 sati. Dolazak u Zračnu luku Luton u 12,05 sati po lokalnom vremenu. Preuzimanje prtljage, ukrcaj u autoubus i transfer do hotela. Pohrana prtljage u hotelu i odlazak javnim gradskim prijevozom i pješke u orijentacijsku šetnju Londonom u pratnji voditelja putovanja. U dogovoreni sat povratak u hotel, prijava i smještaj u sobe. Nakon kraćeg odmora odlazak do jednog od najpoznatijih i najživopisnijih javnih trgova u Londonu, Piccadilly Circus-a, simbola modernog Londona, gdje povijest susreće suvremenost, a njegova dinamična energija privlači milijune posjetitelja svake godine. Piccadilly Circus je popularno mjesto za okupljanje, a blizina kazališta na West Endu čini ga savršenim mjestom za ljubitelje predstava i zabave. Slobodno vrijeme za posjet restoranima i pubovima. Noćenje.
2.dan, 04.10.2024. petak  LONDON
Doručak. U pratnji voditelja putovanja odlazak javnim gradskim prijevozom i pješice u razgled Londona. Odlazak do središnje četvrti Westminster koja je poznata po brojnim povijesnim i političkim znamenitostima: Westminsterska opatija u kojoj se održavaju krunidbe, kraljevska vjenčanja i sprovodi, te mjesto gdje su pokopane mnoge važne ličnosti, Parlament s prepoznatljivm Big Benom, kraljevska rezidencija Buckingham Palace, kraljevski St. James Park poznat po prekrasnim vrtovima i jezeru, Whitehall gdje su smještena vladina ministarstva uključujući Downing street 10 - službena rezidencija britanskog premijera. Šetnja do London Eye, najpopularnije turističke atrakcije u Londonu – ne propustite voziti se na poznatom kotaču koji pruža spektakularan panoramski pogled na London. Po želji grupe posjet Odlazak do najvećeg londonskog trga Trafalgar Square na kojem se nalazi Nacionalna galerija u kojoj se nalaze djela svjetski poznatih majstora likovne umjetnosti.  Odlazak do njapoznatijih trgovačkih ulica Oxford Street, Bond Street i Regentʹs street te slobodno vrijeme za kupovinu. Noćenje.
3.dan, 05.10.2024. subota LONDON – OPCIJA JEDNODNEVNI IZLET BATH & STONEHENGE
Doručak. Po želji grupe odlazak na cjelodnevni izlet u Bath & Stonehenge. Vožnja autobusom do Batha, povijesnog grada smještenog u jugozapadnom dijelu Engleske. Bath je poznat po svojoj bogatoj povijesti, arhitekturi i termalnim izvorima. Najvažnija i najpoznatija turistička atrakcija grada su Rimska kupališta, Bath Abbey - predivna gotička crkva iz 7. stoljeća te Pulteney Bridge, jedan od najljepših mostova na svijetu koji je poznat po svojoj jedinstvenoj arhitekturi koji podsjeća na mostove u Firenci. Nakon pješačkog razgleda slobodno vrijeme za odmor. Nastavak vožnje do grofovije Wiltshire do tajanstveng i monumentalnog Stonhengea prožetog zagonetkama drevne povijesti. Jedinstvenost ovog povijesnog lokaliteta čini Stonehenge jednom od najvažnijih arheoloških lokaliteta u svijetu te se nalazi pod zaštitom UNESCO-a.  Nakon posjeta ukrcaj u autobus i povratak u London. Noćenje.
4.dan, 06.10.2024. nedjelja LONDON
Doručak. U pratnji voditelja putovanja odlazak javnim gradskim prijevozom u razgled istočnog dijela Londona – City of London koji je poznat kao poslovni centar svijeta. Ovdje se nalazi obelisk, spomenik londonskom Velikom požaru iz 1666. godine u kojem je uništen značajan dio starog Londona. Odlazak do St.Pauls Cathedral, jedne od najpoznatijih katedrala u svijetu s veličanstvenom kupolom visokom 111 metara, životno djelo arhitekta i matematičara Sir Christophera Wrena, koji je vodio obnovu Londona nakon Velikog požara, Milennium Bridge pješački most preko rijeke Temze koji povezuje dvije četvrti, spomenuti City of London i Southwark gdje se nalazi galerija suvremenih umjetnosti Tate Modern i kazalište Shakespeare's Globe.  Šetnjom dolazimo do Tower of London, najpoznatije povijesne znamenitosti Londona u kojoj se čuvaju krunski dragulji. Slobodno vrijeme za posjet ili osobne programe. Po želji grupe mogućnost plovidbe brodom po rijeci Temzi do Greenwicha koji je poznat po Kraljevskom opservatoriju, mjestu gdje prolazi nulti meridijan. U Greenwichu se nalazi i pomorski muzej, kao i predivni Greenwich Park, jedan od najstarijih kraljevskih parkova u Londonu. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.
5.dan, 07.10.2024. ponedjeljak LONDON
Doručak. Odjava iz hotela i pohrana prtljage u hotelu. Po želji grupe organizirani posjet muzeju voštanih figura, Madame Tussauds ili individualni posjet muzejima sa besplatnim ulazom: Natural History Museum, Science Museum i Victoria and Albert Museum. U dogovoreni sat okupljanje grupe u hotelu, preuzimanje prtljage i transfer do zračne luke Luton London. Prijava na let za Split u 18,50 sati. Dolazak u Zračnu luku u Splitu u 21,50 sati.

 
Naslov ispod slike:
zrakoplovom iz Splita

Cijena

Cijena (opširnije):
Cijena paket aranžmana po osobi:
20 – 24 putnika – 825,00 €
15 – 19 putnika – 895,00 €
(cijena promjenjiva stavka – ovisna o cijeni zrakoplovne karte)

 

Cijena ne uključuje

Cijena ne uključuje:
 • doplatu za jednokrevetnu sobu: na upit
 • Oyster Card ( kartica za javni gradski prijevoz)  - 25 GBP  (plaćanje u funtama na licu mjesta)
 • izlet brodom do Greenwicha sa voditeljem putovanja - 22 GBP (plaćanje u funtama na licu mjesta)
 • London Eye : 38 EUR, Madame Tussauds: 45 EUR, ulaznica za Tower of London: 45 EUR – prijava i uplata u agenciji
 • izlet Bath & Stonehange sa voditeljem putovanja: 105 EUR - prijava i uplata u agenciji (min.broj 15 putnika)
 • nacionalni muzeji su besplatni (British Museum, National Gallery, Tate Modern, Victoria & Albert Museum, Science Museum, Natural History Museum i sl.)
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode
 • osiguranje od otkaza putovanja – moguće zaključiti samo pri rezervaciji, sve informacije u agenciji
 • putno zdravstveno osiguranje u inozemstvu - moguće zaključiti samo pri rezervaciji, sve informacije u agenciji

Napomene

Napomene:
Otplata paket - aranžmana:
 • gotovinom, Internet bankarstvom, kartično (do 6 rata za kartično plaćanje karticama Maestro, MasterCard, VISA, American Express, Diners) - uplata akontacije u iznosu od 250,00 € pri potpisu ugovora, a ostatak iznosa najkasnije do 21 dana prije putovanja
 • mogućnost kartičnog plaćanja do 6 rata bez osobnog dolaska u agenciju (slanje linka za plaćanje e-mailom preko Corvus Pay-a) – samo za PBZ kartice (Visa, Maestro, MasterCard) i Diners kartice
Paket putnog oiguranja:
Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, putno zdravstveno osiguranje tijekom puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Napomene:
 • Agencija može otkazati putovanje i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 6 dana prije početka putovanja te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 15
 • Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja, a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.
 • Navedene cijene ulaznica su informativnog karaktera, iskazane su na dan izdavanja programa i moguća je njihova promjena do dana polaska o čemu ćete biti točno obaviješteni u završnom pismu koje ćete primiti prije puta
 • Potpisom ugovora o paket aranžmanu putnik prihvaća da će ishoditi sve potrebne dokumente koji su potrebni za realizaciju putovanja.
 • Molimo putnike da se informiraju o preporukama za putovanja i upozorenja na službenim stranicama MVEP-a:
http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja
 • Za državljane RH viza za Veliku Britaniju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani. Molimo putnike da se informiraju o preporukama za putovanja i upozorenja na službenim stranicama MVEP-a

Sastavni dio ovog programa su OPĆI UVJETI USLUGA PUTOVANJA AUTOTRANS d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja
Slika izvor: Canva

 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 5 dana
 • Datum polaska: 3.-7.10.
Polazak
 • iz Dalmacije
Cijena
 • Cijena od: €825,00

Cijena uključuje

Cijena uključuje:
 • prijevoz zrakoplovom direktnom linijom Split – London Luton – Split
 • zrakoplovne pristojbe i naknade
 • 1 komad ručne prtljage (45cm x 36cm x 20 cm) i 1 komad predane prtljage do max. 15 kg
 • transfer autobusom ZL– hotel / hotel - ZL
 • razglede prema programu putovanja
 • smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na osnovi noćenja s doručkom
 • voditelja putovanja 
 • jamčevno osiguranje
 • troškove organizacije putovanja
Copyright © 2018 Autotrans d.d. Sva prava pridržana. Autotrans d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.