O nama

O nama
Tko smo?

Turistička agencija Arriva Travel dio je velike međunarodne korporacije Arriva, sa sjedištem u Velikoj Britaniji. U operativnom i logističkom smislu, sve članice Arriva grupacije iz 14 europskih država, međusobno surađuju kao tim i njeguju iznimne partnerske odnose.
Ukoliko razmišljate o studiranju i životu u Velikoj Britaniji, Arriva je pravi izbor.
U planiranju i organizaciji putovanja stojimo Vam na raspolaganju u svakom segmentu. Tu smo za Vas od slanja ponude
  • najpovoljnije avio karte,
  • posredovanja u pronalasku Vašeg smještaja,
  • ponude najpovoljnije opcije zdravstvenog osiguranja,
  • podršci u popunjavanju sve potrebne dokumentacije i
  • odgovorima na sva Vaša pitanja.
Po dolasku u Veliku Britaniju dočekuje Vas Arriva tim, koji će Vam pomoći u snalaženju u novom okruženju (na fakultetu i u samom gradu) te biti na raspolaganju tijekom Vašeg boravka.Naši prioriteti

Spektar poslovanja Arriva grupe je vrlo širok: od mobilnosti i javnog prijevoza putnika pa sve do organizacije putovanja, bilo u turističke ili poslovne svrhe.

U svakom segmentu poslovanja, naši osnovni prioriteti su sigurnost putnika i zadovoljstvo klijenata našom uslugom. Bilo da se radi o organizaciji poslovnog putovanja, prijevozu putnika ili pak posredovanju i savjetovanju o studiranju u inozemstvu, klijent će s naše strane uvijek i pravovremeno dobiti sve informacije potrebne za donošenje svoje odluke i realizaciju usluge.

1602144609_image-20201008101007-1.png


Pitajte nas
Odluka o odabiru studija možda je jedna od najvažnijih koju ćete donijeti u životu. To je odluka koja može odrediti Vašu budućnost i trebate joj ozbiljno pristupiti.

Važno je da prije odluke o studiranju u Velikoj Britaniji i odabiru smjera i vrste obrazovanja, raspolažete sa svim potrebnim informacijama. Kod nas ćete ih dobiti na jednom mjestu. Bez sitnih slova.

Stoga se ne ustručavajte pitati nas što god Vam padne napamet jer nema pitanja čiji se odgovor podrazumijeva. Naprotiv, Vaš angažman samo pokazuje predanost i spremnost da započnete novo poglavlje svog života.