Prijavi se

Prijavi se

Poštovani studenti i roditelji,

​Velika promjena je uvijek izazovna i može zahtjevati puno energije i vremena kako za Vas tako i za Vašu obitelj. Ovo je izuzetno bitan period za sve članove obitelji, a pogotovo za budućeg studenta koji se odlučuje na korak prema samostalnosti.

U potpunosti razumijemo Vaše brige s kojima se možete susresti u cjelokupnom procesu i rado ćemo odgovoriti na svako Vaše pitanje i izraziti svoje profesionalno mišljenje. Prilagodba na novo okruženje često može biti otežavajuća i iz tog razloga Arriva Travel nudi studentima pomoć i potporu kroz cijelu prvu godinu studiranja na University College Birminghamu putem svog pouzdanog tima koji boravi u Velikoj Britaniji veći dio godine i uvijek je pri ruci studentima. 

University College Birmingham apsolutno razumije da dolazak u stranu zemlju i susretanje s velikim promjenama može biti izazovno za svakog mladog čovjeka i iz tog razloga njihovi profesori i osoblje posebice stavljaju fokus na susretljivost i razumijevanje kako bi se studenti što prije prilagodili novonastalim promjenama. 

Rok za prijavu za studiranje na University College Birmingham je do 01.12.2020.

Arriva Travel tim će Vam pružiti maksimalnu pomoć i potporu pri važnim odlukama koje Vas čekaju. Obratite nam se s povjerenjem!

Copyright © 2018 Autotrans d.d. Sva prava pridržana. Autotrans d.d. je član Arriva grupe.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.